Autel Support Communities
Autel Support Communities
Welcome, Guest     Sign in
Communities > TPMS > TS601 > Updated and Now does not work!
Updated and Now does not work!

2860 Views 3 Replies Latest reply: 2018-02-01 01:32:18


  •   Level 1   
    (5) points
    sridgway27
    2018-01-26 04:01:46
     I have a TS601 and did the newest update. I am trying to re-learn TPMS Sensors for a 2014 toyota camry and the device shows that the sensors should be 433Mhz, however the vehicle owners manual shows that they are 315mhz and the device does not detect the sensors. Is there a way to return to the pre-update software?


  •   Level 4   
    (120) points
    Clark Luo

    2018-01-27 05:56:04 (Reply to:sridgway27)

    Dear sir,

    1.Would you please take a picture about the menu of Camry? And the sensor menu for TS601 now is V5.40,please make sure you have update to the latest one,you can check at the path:Setting ----> About.Kindly be noted that update application is Maxi PC Suite V1.18,please check on your computer,thanks.
    If your PC Suite is not the latest,please update the newest one.Here is the link:http://www.maxitpms.com/tpmscms/product/648.jhtml

    2.You have to change your Market to "US" .Please follow the path : Power on ------> Setting --------> Market,select "US" here.If you don't have Market icon,please show me the serial number of your device,thanks.

  •   Level 1   
    (3) points
    olneyvilletire

    2018-01-30 11:59:02

    I had the same problem......lost 5 days of TMPS services.  Found this on the 501 thread.  Go into the settings menu, change from America to Europe, exit settings, then go back into settings and select America again.
    MAKnight
    2018-01-28 04:51:05 (Reply to:MAKnight)
     I guess there is a glitch in the software. The market was set to America and the language was English and it seemed to have only European models. I switched to Europe and Deutsch and then back to English and America and my vehicles are now correct. Evidently during an update it defaults to Europe even though it still shows America being checked. Wasted a day researching and trying to figure it out. Hopefully this will help someone.

  •   Level 4   
    (120) points
    Clark Luo

    2018-02-01 01:32:18 (Reply to:olneyvilletire)

    Is this problem appeared after you update your device by the latest Maxi PC Suite V1.18?
1
  Total1 Pages